Hírek: kolonicsemlékfutás

← Összes hír
Bemutatjuk a Kolonics-emlékfutás győzteseit

Az idei Kolonics György közösségi emlékfutáson közel hatszázötvenen vettek részt. Különböző távokon lehetett rajtolni, a félmaratoni távon elsőként befutó versenyzőket vándorserleggel jutalmaztuk. A nőknél Lázár Emese teljesítette a távot a legrövidebb idő alatt, a férfiaknál Márialigeti Áron.

Sipos Tamás a Kolonics Alapítvány jószolgálati nagykövete

Immáron 14. alkalommal került sor a Kolonics György-emlékfutásra a Kolonics György Alapítvány, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és a BBU NKft. szervezésében. A hagyományoknak megfelelően október 23-án, a KSI SE népszigeti vízitelepén rendezték meg a közösségi futás. Az események közel hatszázötvenen rajtoltak, a start előtt a Kolonics György Alapítvány bemutatta jószolgálati nagykövetét: az Irigy Hónaljmirigy zenekar frontembere, Sipos Tamás korábban maga is kenuzott.

Immár 14. alkalommal rendezzük meg a Kolonics György-emlékfutást

A Kolonics György Emlékfutás immáron 14. alkalommal kerül megrendezésre, mint közösségi futás a megszokott helyszínen és időben, a Kolonics György Alapítvány, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a BBU Nonprofit Kft. és a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület szervezésében.

Már 19 egyesület nevezett a Kolonics György Emlékfutásra

A hagyományoknak megfelelően idén is október 23-án rendezzük a Kolonics György Emlékfutást, ezúttal közösségi formában. Az eseményre elsősorban a kajak-kenus versenyengedéllyel rendelkező sportolókat várjuk, de örömmel vesszük külsősök jelentkezését is. Már 19 egyesület leadta nevezését, további indulókat várunk.

Tovább olvasom
Ha október 23., akkor Koló emlékfutás!

Ha október 23., akkor Kolonics György Emlékfutás. Koló lelkesen vett részt a Bécs-Budapest Szupermaraton utolsó etapján, Budakeszi és a Hősök tere között, ennek az eseménynek az apropóján rendezték meg a barátai először a Koló emlékfutást.

Tovább olvasom
Koló-emlékfutás: „a hitelesség és az őszinteség mértékegysége voltál”

Idén is megrendeztük a Nagy Sportágválasztó, az Ötpróba és a BBU Szervezőiroda csapatával a Kolonics György-emlékfutást. A szép őszi időben több mint kétezren jöttek el az eseményre, amelyen a 2008-ban elhunyt kenus lengedára, Kolóra emlékeztünk és ezzel a rendezvénnyel is igyekeztünk továbbvinni azt, amit ő képviselt, amiben hitt.

Tovább olvasom
Sokan kiegyeznének Koló félmaratoni idejével, avagy 2021-ben is lesz Koló emlékfutás!

Idén is lesz Kolonics György-emlékfutás. A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. és a Kolonics György Alapítvány közös rendezvénye mindhárom szervezetnek különösen fontos, tekintettel a Koló iránt érzett szeretetre és tiszteletre, valamint arra az üzenetre, amit Koló életműve hordoz.