Ha október 23., akkor Koló emlékfutás!

Ha október 23., akkor Kolonics György Emlékfutás. Koló lelkesen vett részt a Bécs-Budapest Szupermaraton utolsó etapján, Budakeszi és a Hősök tere között, ennek az eseménynek az apropóján rendezték meg a barátai először a Koló emlékfutást.

Ha október 23., akkor Koló emlékfutás!

Idén is a régi formában emlékezünk a legendás bajnokra, aki ebben az évben lett volna 50 éves.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Kolonics György Alapítvány szervezésében megrendezésre kerülő közösségi futásra elsősorban a kajak-kenus versenyengedéllyel rendelkező sportolókat várjuk, korlátozott számban van lehetőség a „sportágon kívülieknek” az indulásra, amely igényt e-mailben szükséges leadni az info@bbu.hu címre az alábbi adatokkal: név, e-mail cím, születési dátum, táv.

Azoknak, akik e-mailben adják le nevezési igényüket, az esemény napján (október 23.) és helyszínén (KSI Kajak-Kenu Vízitelep) a regisztrációs sátrakban szükséges majd kitölteniük és aláírniuk egy hozzájáruló nyilatkozatot, illetve átvenni egy az induláshoz feltétlenül szükséges karszalagot.

A távok az előző évekhez hasonlóan változatlanok: 2.4 km, 11.5 km, 21.1 km (egyéni és váltó), a futás 9-kor kezdődik.

FB esemény itt: https://www.facebook.com/events/497961885100538