Állandó eseményeink

Kolonics, a sportlegenda

Eddig összesen 21 alkalommal volt látható a Kolonics, a sportlegenda című kiállítás, amely bemutatja Koló életét, pályafutását, meg lehet csodálni érmeit, díjait, edzésnaplóját és egyéb személyes tárgyait. Idén augusztus 25-től szeptember 6-ig Gödön volt látható a vándorkiállítás, majd Baján volt látogatható október 10-ig.

Fáklyás emlékevezés

Minden évben, Koló halálának évfordulóján, július 15-én rendezzük meg a fáklyás evezést a csepeli vízitelepen. 2018-ban tekintettel a kerek évfordulóra az eseményt megtisztelte Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár asszony, Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke és persze a kajak-kenu sport tagjai.

Emlékfutás

Minden ősszel közös sportprogramra ösztönzünk mindenkit – a kajak-kenusok mellett a többi sportág képviselőit, civileket és sportbarátokat egyaránt, hogy a sportot, ez esetben a futást népszerűsítve emlékezzünk együtt a sportlegendára.

Mozgás Éjszajáka

A nagyszabású szabadidősport-rendezvény keretein belül éjszakai leevezést szervezünk a Népszigettől a Kopaszi-gátig. Rengeteg sportoló, sportvezető és médiaszemélyiség ül be ilyenkor a kivilágított sárkányhajókba, hogy a fekete Dunán evezve népszerűsítsük együtt a sportágat és emlékezzünk Kolóra.