Már 19 egyesület nevezett a Kolonics György Emlékfutásra

A hagyományoknak megfelelően idén is október 23-án rendezzük a Kolonics György Emlékfutást, ezúttal közösségi formában. Az eseményre elsősorban a kajak-kenus versenyengedéllyel rendelkező sportolókat várjuk, de örömmel vesszük külsősök jelentkezését is. Már 19 egyesület leadta nevezését, további indulókat várunk.

Már 19 egyesület nevezett a Kolonics György Emlékfutásra

Ahogy már korábban írtunk róla, közösségi futás lévén több, az utcai futóversenyekre jellemző szolgáltatást elhagyunk:

- nem lesz kijelölt és biztosított útvonal

- nem lesz időmérés

- nem lesz rajtszám

- nem lesz befutóérem

- nem lesz eseménypóló

- nem lesz eredményhirdetés

- nem lesz ruhatár

Lesz viszont futás, közös élmény és emlékezés.

A versenyközpont ezúttal is a Népszigeten lesz:

KSI Kajak-Kenu Egyesület Vízitelep (1138 Budapest, Népsziget út 2.)

A KSI Vízitelepén öltöző és mosdó üzemel majd.

Időrend:

9:00 Versenyiroda nyit

9:50 Köszöntő, megnyitó

10:00 Egyéni - és váltó félmaraton (21,1 km)

10:15 Középtáv (11,5 km)

10:30 Rövidtáv (2,4 km)

*Az időrend és program változtatás jogát fenntartjuk.

Nevezés:

A Kolonics György Közösségi Emlékfutásra a Kajak-Kenu Ablakon keresztül lehet nevezni. A nevezés feltétele a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnél kiváltott versenyengedély.

Korlátozott számban nevezhetnek azok is, akiknek nincs versenyengedélyük. Az indulási igényt e-mailben szükséges leadni az info@bbu.hu címre az alábbi adatokkal: név, e-mail cím, születési dátum, táv. Azoknak, akik e-mailben adták le nevezési igényüket, az esemény napján (október 23.) és helyszínén (KSI Kajak-Kenu Vízitelep) a regisztrációs sátrakban szükséges majd kitölteniük és aláírniuk egy hozzájáruló nyilatkozatot, illetve átvenni egy az induláshoz feltétlenül szükséges karszalagot.

Behajtás gépjárművel:

Északi-hídtól lezárásra kerül a KSI-ig terjedő útszakasz 9-12 óra között, emiatt parkolni a korábbi évekhez hasonlóan a Duna Plaza-nál lehetséges.

(Fotó: bbu.hu)