Közel százan vettek részt az évindító kenus összetartásunkon

Ha január, akkor kenus összetartás Mátraházán. Idén is megrendeztük a közkedvelt eseményünket, amelyen minden korosztály képviseltette magát és amelyen sokrétű programmal vártuk a kenuzás szerelmeseit.

Közel százan vettek részt az évindító kenus összetartásunkon

Harmadik alkalommal rendezte meg a Kolonics György Alapítvány az évindító kenus összetartását.

A mátraházi edzőtábor adott otthont az eseménynek, amelyen közel száz kenus vett részt.

Futással hangoltak a később programokra a sportolók, a Kékesre futottak fel, volt, aki egyszer, de sokan vállaltak még egy kört.

A futás után Csáky László, alapítványunk kuratóriumi tagja tartott motivációs előadást a résztvevők számára, majd a fiatalok megnézték Kolonics György emlékezetes futamait, a két olimpiai győzelmét, a 97-es C4 500-as vb-döntőt, illetve azt a finálét is, amelyen Koló már nem lehetett ott és amelyben Kozmann György és Kiss Tamás egészen az olimpiai bronzéremig menetelt.

Ezt követően kuratóriumi elnökünk, Csabai Edvin, illetve kuratóriumi tagjaink, Kiss Tamás és Hüttner Csaba beszélgettek a gyerekekkel versenyekről, élményekről, tapasztalatokról.

Örömünkre szolgál, hogy a legfiatalabb résztvevő mindössze 9 éves volt, ami azt jelenti, hogy továbbra is töretlen az érdeklődés Koló iránt. A lelkes kenusok egy Kolós sálat és kulacsot kaptak emlékbe – vagyis nem mentek haza üres kézzel, reméljük, a szívük és a lelkük is megtelt az emlékezés, a beszélgetések és a közös élmények által örömmel.