A felnőtt világbajnokságon bizonyítanak korábbi és jelenlegi díjazottaink

Az augusztus 23-27. között, a németországi Duisburgban zajló felnőtt gyorsasági kajak-kenu világbajnokság kiemelten fontos, hiszen itt szerezhetők meg a jövő évi olimpiára a kvóták. Az esemény több egykori és jelenlegi díjazottunk és ott lehet. Többen már részt is vettek az előfutamokban, eddig mindenki sikeresen vette az akadályokat.

A felnőtt világbajnokságon bizonyítanak korábbi és jelenlegi díjazottaink

Sok olyan korábbi Jövő Reménysége ösztöndíjasunk, vagy Kolonics György-díjasunk van, aki már eddig is kiemelkedő sikerekkel örvendeztette meg a magyar sportrajongókat. Közülük Kopasz Bálint, Tótka Sándor, Varga Ádám, Nádas Bence, Kiss Péter Pál most is ott van a mezőnyben és kiváló eredményeket várhatunk tőlük.

Rajtuk kívül is még számos olyan versenyző indul Duisburgban, akik egykor díjazottunk volt, és most – nagy örömünkre – nekik is drukkolhatunk a vb-n. Slihoczki Ádám, Hajdú Jonatán, Opavszky Márk egyaránt a magyar csapat reménysége, ahogy Rendessy Eszter (a képen), Csorba Zsófia és Opavszky Réka is.

A para szakágban induló és már említett Kiss Péter Pálon kívül a szintén para szakágban versenyző Boldizsár Dalma is ösztöndíjasunk, ahogy az egész magyar csapatnak és az összes egykori és jelenlegi díjazottunknak, úgy neki is tiszta szívünkből szorítunk!