Sikeres volt a gyűjtésünk, Szeghalmi Karcsi bácsit már meg is műtötték

Egy fantasztikus összefogásnak lehettünk tanúi az elmúlt két hónapban. És nem csak tanúi, hanem aktív részesei is. Ennek az összefogásnak köszönhetően egy számunkra nagyon fontos sporttársnak van esélye a gyógyulásra, tovább folytathatja rendkívül hasznos munkáját – sokunk örömére.

Sikeres volt a gyűjtésünk, Szeghalmi Karcsi bácsit már meg is műtötték

Január végén jeleztük olvasóink és követőink felé, hogy a segítségetekre lenne szükség. Szeghalmi Karcsi bácsi számára kezdtünk gyűjtést. A hajóépítőmester műtétje ugyanis olyan sokba került, amit ő nem tudott volna kifizetni. Örömmel jelentjük be nektek, hogy az összeg (2.480.000 forint) nem csak hogy összegyűlt, de Karcsi bácsi már túl van a műtéten is.

Szeghalmi Károly több olimpiai és világbajnoki aranyéremben benne volt, amíg a kajak-kenu válogatott mellett dolgozott hajóépítő mesterként. A hosszú évtizedeken át tartó fizikai munka kikezdte az egészségét. A combnyak-ízületei úgy elkoptak, hogy menni is alig tudott, miközben dolgoznia kellett volna. Ezért volt elkerülhetetlen az operáció.

Köszönjük nektek, hogy adományaitokkal támogattátok Karcsi bácsi gyógyulását, a nevetekben is mielőbbi teljesen felépülést kívánunk neki!