Kenus összetartás Mátraházán futással és motivációs tréninggel

Idén is megrendeztük a kenus összetartást Mátraházán, 2019, 2020, 2022 után 2023 január 7.-én immár negyedik alkalommal hoztuk tető alá közkedvelt eseményünket. A programon több korosztály képviseltette magát, örömünkre szolgált, hogy sokfajta programmal várhattuk a résztvevőket.

Kenus összetartás Mátraházán futással és motivációs tréninggel

Közel százan jöttek el Mátraházára, hogy részt vegyenek az évindító kenus összetartásunkon. Az eseménynek a mátraházi edzőtábor adott otthont, terveink szerint egy havas, téli futással hangoltunk volna a folytatásra, ahogy az előző években, de az élet úgy hozta, hogy a tavasz várt minket a Mátrában.

A Kékes-csúcsfutás így is nagyon jó hangulatban telt, egy alkalommal mindenkinek kötelező volt felfutnia, de sokan kétszer is nekiveselkedtek a távnak. Visszafelé szabadon választott útvonalon lehetett lejönni, aki a sípályát választotta, annak sárban dagonyázásban is volt része.

A közösen elfogyasztott ebéd után a Kolonics György Alapítvány kuratóriumának tagja, Csáky László tartott motivációs tréninget a kenus gyerekeknek és kamaszoknak, amit láthatóan nagyon élveztek a résztvevők. Lacika a program keretében felolvasást tartott a Kolonics Györgyről tavaly, alapítványunk gondozásában megjelent könyvből, a feladatokkal tarkított tréning után pedig a könyv szerzője, Tamás Rita dedikálta a gyerekek számára a könyvet.

Az eseményen kuratóriumunk több tagja részt vett, Csáky László mellett dr. Bognár Viktor, Horváth Noémi, Hüttner Csaba, Kozmann György, Reményi Péter és Trebitsch András is eljött Mátraházára, Bánki Lilla projektmenedzser pedig tökéletes koordinálta az eseményeket.

A gyerekek sok-sok élménnyel és egy-egy Koló-könyvvel térhettek haza, a kuratóriumi tagok pedig sok jövőbeni feladatról beszélgettek, ne feledjük, tavaly ugyanekkor, a Koló-könyv ötlete is itt fogalmazódott meg először Bognár Viktor részéről.