Jól szerepeltek alapítványunk díjazottjai a Világkupán

Boldoggá tesz minket, ha egyre többet ismerik meg a Kolonics Alapítványt, mert az azt jelenti, hogy egyre többekhez jut el Kolonics György emléke, híre is. A hétvégén megrendezett kajak-kenu Világupán szép sikereket értek el a Kolonics Alapítvány egykori díjazottjai és Szegeden lelkesen dolgoztak önkénteseink is.

Jól szerepeltek alapítványunk díjazottjai a Világkupán

Kőhalmi Emese 2019-ben elnyerte a Kolonics György-díjat, ugyanebben az évben ott volt a Jövő Reménységei program ösztöndíjasai között, most pedig K-1 1000 méteren elsőként csapott célba, amire elmondhatatlanul büszkék vagyunk.

Csikós Zsóka K-1 5000 méteren a második helyen végzett, 2017-ben ő is a Jövő Reménységei ösztöndíjasa volt, örülünk, hogy az ő fejlődése is töretlen.

Rendessy Eszter Kolonics György-díjas volt 2018-ban, most K-1 5000 méteren hatodik lett.

A Gönczöl Laura, Opavszky Réka kenu páros 500 méteren negyedik lett, ők mindketten voltak már ösztöndíjasok a Jövő Reménységei programban.

Nádas Bence, aki fantasztikus teljesítménnyel nyert K-1 500 méteren, Bence 2014-ben Kolonics György-díjas volt, a 2012-es Kolonics György-díjas Tótka Sándor pedig 200 méteren lett második.

Indult még a Világkupán Szőke Attila és Erdélyi Tamás, ők is voltak díjazottak az alapítványnál, és ne feledkezzünk meg Petrovic Majáról, Fülöp Fanniról és Agócs Bencéről (a képen), akik a karrierkövető programunk résztvevői, a Világkupán azonban önkéntesként segédkeztek a rendezésben.

Gratulálunk az összes Kolós résztvevnek és közreműködőnek, büszkék vagyunk rátok!

(Fotó: Bánki Lilla)