Visszatér az eredeti formájához a Kolonics György Emlékfutás

Idén abban a formában kerül megrendezésre a Kolonics György Emlékfutás, ahogy a kezdetekkor. Elsősorban kajak-kenus versenyengedéllyel rendelkező sportolókat várnak az október 23-ai eseményre, amely ugyanúgy a KSI kajak-kenu telepéről indul, mint a korábbi években. Alább a BBU szervezőiroda közleménye olvasható:

Visszatér az eredeti formájához a Kolonics György Emlékfutás

„Ezúton szeretnénk tájékoztatni Mindenkit, hogy 2022. október 23-án, a hagyományos Kolonics György Emlékfutás ezúttal Közösségi futásként kerül lebonyolításra, irodánk, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Kolonics György Alapítvány szervezésében.

Közösségi futás lévén több, az utcai futóversenyekre jellemző szolgáltatást elhagyunk, mint:

nem lesz kijelölt és biztosított útvonal

nem lesz időmérés

nem lesz rajtszám

nem lesz befutóérem

nem lesz eseménypóló

nem lesz eredményhirdetés

A közösségi emlékfutásra elsősorban a kajak-kenus versenyengedéllyel rendelkező sportolókat várjuk, korlátozott számban van lehetőség a „sportágon kívülieknek” az indulásra, mely igényt e-mailben szükséges leadni az info@bbu.hu címre az alábbi adatokkal: név, e-mail cím, születési dátum, táv.

Azoknak, akik e-mailben adják le nevezési igényüket, az esemény napján (október 23.) és helyszínén (KSI Kajak-Kenu Vízitelep) a regisztrációs sátrakban szükséges majd kitölteniük és aláírniuk egy hozzájáruló nyilatkozatot, illetve átvenni egy az induláshoz feltétlenül szükséges karszalagot.

A távok az előző évekhez hasonlóan változatlanok: 2.4 km, 11.5 km, 21.1 km (egyéni és váltó).

A KSI Vízitelepén öltöző és mosdó az esemény napján igénybe vehető. Ruhatár és mobil wc-k nem kerülnek kialakításra/kihelyezésre.

Köszönjük a megértést!”

 

(Fotó: BBU)