Hírek: mosolytúra

← Összes hír
Idén is MosolyTúra: több mint 100 gyerek nyaralt velünk

Több mint száz hátrányos helyzetű gyermek nyári táborozásához járult hozzá a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Kolonics György Alapítványon keresztül. Alapítványunk további alapítványokkal együttműködve szervezte meg a MosolyTúra táborokat, amelyek éltre szóló élményt jelentenek a gyerekeknek, hozzásegítve őket ahhoz, hogy változtassanak az életükön.

Tovább olvasom
Idén is fantasztikus élményekkel zárult a MosolyTúra

Az ormosbányai Hosztják Albert Általános Iskola tanulói és a Ronald Házban lakó gyerekek és családjaik vettek részt a Kolonics Alapítvány és a Tanulj Tesó Alapítvány nyári táborozásán, amelyért köszönetet mondunk az Aktiv Magyarországnak is. A tábor csodálatosan sikerült, a gyerekek életreszóló élményeket gyűjtöttek.

Tovább olvasom
Bemutatkozott a MosolyTúra és a MosolyTábor az Aktív Magyarország konferenciáján

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ 2019-ben indította el a hazai aktív életmód és aktív turizmus legnagyobb konferenciáját. Idén Egerbe hívták szakmai párbeszédre a terület legfontosabb állami, önkormányzati, civil és üzleti szereplőit. Az Aktív Magyarország programján a Kolonics György Alapítvány és a Tanulj Tesó Alapítvány közös kezdeményezései is bemutatkoztak Juhász Gábor tolmácsolásában.

Ingyenes tanszercsomagok a Kolonics Alapítvány jóvoltából

Folytatódik a Mosolytúra program: az alapítvány tanszercsomagokkal támogatta a szendrői gyerekek iskolakezdését.

Tovább olvasom
Mosolytúra: a Kolonics Alapítvány új távlatokat nyitott a társadalmi felelősségvállalás terén

Múlt héten lezajlott a Mosolytúra, a Kolonics Alapítvány legújabb programja, amelynek során mélyszegénységben élő fiataloknak szerveztünk vízitúrát a társadalmi felelősségvállalás jegyében.