Hírek: karrierkövető

← Összes hír
Akikbe érdemes energiát fektetni

Kajak-kenusok, egyetemisták, önkéntesek és edzőjelöltek egyben. Éppen csak elkezdték az új tanévet a Karrierkövető program edzőutánpótlást biztosító ágának fiataljai, akik idén is alig várják az alapítvány által szervezett programokon való részvételt.

Tovább olvasom
Sikerek elméletben, tervek a gyakorlatban

Miközben Granek ösztöndíjasaink sikerrel vették az első egyetemi félév kihívásait, négy új csapattaggal bővült a Karrierkövető program edzőutánpótlás biztosítását célzó ága.

Tehetséggondozás felsőfokon

A 2018-as évben – tanulva az előző évben tapasztaltakból – más megközelítéssel kezdtük el a Karrierkövető program megvalósítását. Az eredményesség mércéje az edzőpalánták pozitív visszajelzései mellett a Magyar Kajak-Kenu Szövetség köszönetnyilvánítása volt.

Tovább olvasom
#3 Karrierkövető: Gyakorold a győzelmet!

A Karrierkövető program szeptemberi állomásának befejező részében Hadfi Dani Európa-bajnok cselgáncsozó versenydrukkról, kiállásról és győzni akarásról beszélgetett az UTE kajak-kenusaival.

#2 Karrierkövető: A szélsőségből sosem lesz eredmény

Dávid Ferenc biopolitikai szakértő a sportolói identitáskeresés apropóján feldolgozandó veszteségekről, a mértékletesség erényéről és az alkoholfogyasztás sporton belüli és kívüli szokásairól tartott előadást a szeptemberi Karrierkövető délutáni programján.

Tovább olvasom
#1 Karrierkövető: Legyetek jók, ha tudtok!

A Kolonics Alapítvány által létrehozott Karrierkövető program szeptemberi állomásán az UTE fiatal kajak-kenusai vehettek részt egy laza péntek délutáni tréningen. Ezúttal azonban nem a fizikai, hanem a mentális oldalt vették kezelésbe az előadók: Csáky László coach, Dávid Ferenc biopolitikai szakértő és Hadfi Dániel cselgáncs Európa-bajnok.

Ők lettek a Kolonics Alapítvány ösztöndíjas sportolói

Elkezdődött a felsőoktatási tanév, a Kolonics Alapítvány pedig kihirdette annak a hat fiatal sportolónak a nevét, akik idén elnyerték a Granek István Tanulmányi Ösztöndíjat.

Tovább olvasom
Új nevek az edzői motorosban

Népszerű és a résztvevők véleménye szerint hasznos programot indított idén a Kolonics Alapítvány a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel (MKKSZ) együttműködve. A Karrier Követő Programban hét olyan fiatal vesz részt, akik kajak-kenu edzőként képzelik el a jövőjüket, ők a világbajnoki felkészülés hajrájában a felnőtt válogatott trénerei mellett szerezhettek tapasztalatokat az elmúlt napokban.

Felhívás leendő edzőknek

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Kolonics György Alapítvány közös programja, a Karrierkövető program idén is folytatódik. Amellett, hogy változatlanul szeretnénk a sportolókat segíteni tanulmányaik és sportkarrierjük összehangolásában, kiemelt célunk, hogy megtaláljuk azokat az ambiciózus fiatalokat, akik a jövő edzőgenerációját fogják alkotni.

Elindult a Karrierkövető program

A Kolonics György Alapítvány együttműködve a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel áprilisban útjára indította a Karrierkövető programot.