Járványkompatibilis lesz idén a Kolonics György Emlékfutás

Reflektálva a változó világra, más feltételekkel és szigorúbb szabályok betartásával ugyan, de idén sem marad el a Kóló-futás.

Járványkompatibilis lesz idén a Kolonics György Emlékfutás

Van, amiről sajnos le kell mondanunk annak érdekében, hogy biztonságban alkalmazkodjunk egy olyan világhoz, amelyben jelenleg élünk, és amelyet a koronavírus jelenléte gyökeresen megváltoztatott az utóbbi hónapokban. Szerencsére azonban a sportolás szeretete, a hagyományok őrzése és az emlékezés nem tartozik ezek közé a dolgok közé, éppen ezért idén is lesz Kolonics György emlékfutás október 23-án a Népszigeten.

Az előző évekhez képest annyi a változás, hogy a verseny napján nem lesz helyszíni nevezés, a rajtokat kisebb csoportokban szervezik meg, hogy minél szellősebb legyen az indulás, valamint eredményhirdetés sem lesz a nap végén. Aggodalomra persze semmi ok, hiszen a szervezők utólag fel fogják venni a kapcsolatot az adott kategóriák helyezettjeivel, és postán küldik majd el az érmeket. 

Ha kedvet kaptatok a közös sportoláshoz, még mindig van két napotok, október 16-ig van lehetőségetek benevezni a BBU Szervezőiroda honlapján! Gyertek, fussunk és emlékezzünk együtt Kolonics Gyurira!