Felhívás leendő edzőknek

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Kolonics György Alapítvány közös programja, a Karrierkövető program idén is folytatódik. Amellett, hogy változatlanul szeretnénk a sportolókat segíteni tanulmányaik és sportkarrierjük összehangolásában, kiemelt célunk, hogy megtaláljuk azokat az ambiciózus fiatalokat, akik a jövő edzőgenerációját fogják alkotni.

Felhívás leendő edzőknek

Tisztelt Egyesület Vezetők, Edző Kollégák!

Örömmel tájékoztatunk, hogy a Magyar Kajak-kenu Szövetség által tavaly elindított Karrierkövető program idén is folytatódik. A program célja változatlanul az, hogy a sportolókat hosszú távú tervezésre ösztönözze és segítsen nekik tanulmányaik és sportkarrierjük összehangolásában.

Továbbá szeretnénk kiemelni azokat a fiatalokat, akik a jövő edzőnemzedékét fogják alkotni és minden segítséget megadni nekik a továbbtanulásukhoz, illetve edzőként való elhelyezkedésükhöz.

Kérünk Titeket, hogy segítsétek munkákat azzal, hogy javasoltok olyan fiatalokat, akik edzőként képzelik el jövőjüket és szívesen csatlakoznának programunkhoz. A kiválasztott 10-15 jelentkezőnek segítséget nyújtunk a felvételi időszak során, illetve a tanulmányaik alatt is, vidékiek esetében akár útiköltség és szállás finanszírozásával. Ezen felül az év során több olyan eseményt is tervezünk, melynek célja az edzői szakma népszerűsítése, illetve az edzőtestnevelőtanár életpálya bemutatása: sikeres szakembereink edzéseinek látogatása, nagy klub látogatás, utánpótlás edzők előadásai vagy a szegedi világkupa megtekintése. Kiemelt célunk, hogy azokban a régiókban, ahol jelenleg szakemberhiánnyal küzd a sportágunk vagy nincs megfelelően biztosítva az edzőutánpótlás, megtaláljuk azokat az ambiciózus fiatalokat, akik a közeljövőben megoldást nyújthatnak erre a problémára.

Kérünk Titeket, hogy segítsetek felhívásunkat eljuttatni az érintett sportolók részére és akik szeretnének jelentkezni legkésőbb április 22-ig küldjék el önéletrajzukat és egy maximum 1 oldalas egyesületi ajánlást az info@kolonicsalapitvany.hu e-mail címre. Az egyes jelentkezők programba kerüléséről, a Sportfejlesztési Bizottság javaslata alapján a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Elnöksége dönt.

Együttműködésedben bízva,

Csabai Edvin