Felhívás a kajak-kenus családnak

Az alábbiakban Csabai Edvin, a Kolonics György Alapítvány elnökének levelét közöljük.

Felhívás a kajak-kenus családnak

Tisztelt Alapítók!

Tisztelt Kurátorok!

Tisztelt Támogatók!

A kajak-kenus család bár létszámában nagynak mondható, mégis egy zárt közösség, a hírek gyorsan terjednek, főleg ha a közösség egy kiemelkedő személyéről szólnak. Tóth Robi betegségéről Römitől hallottam először - igen megdöbbentő és megrázó pillanat volt - és állapotának javulásáról vagy esetleges romlásáról mindig az elsők között értesültem.

Egy ilyen esemény kétségtelenül megváltoztatja egy család életét, megváltoztatta a Römi családét is, hiszen Robi Diával kialakult kapcsolatukkal már hozzájuk tartozik.

Aki ismeri Römit tudja róla, hogy büszke és önérzetes ember és emellett maximális szeretettel, odaadással és felelősséggel fordul a családjához és barátaihoz - olyan ember akitől ha segítséget kérsz, sohasem kapsz elutasítást.

Römi családja két küzdelmes év után ma segítséget kért ebben a nehéz és erejüket meghaladó ügyben, amelynek kezelésére egy nagyobb család összefogása szükséges.

Tisztelettel kérem a kurátorok jóváhagyását, hogy a Kolonics György Alapítvány 100.000 forint rendkívüli támogatással járuljon hozzá Robi gyógykezeléséhez.

Jómagam a mai nap 50.000 forintot utaltam át magánemberként a megadott bankszámlaszámra.

 

Számlaszám: Reményi Diána

UniCredit Bank

10918001-00000098-49120001

 

Az általam leírtakról az alábbi linken olvashattok:

https://zoom.hu/hir/2018/07/24/eletmento-beavatkozasra-gyujt-az-europa-bajnok-magyar-kajakos/

 

Baráti üdvözlettel,

Csabai Edvin

elnök

Kolonics György Alapítvány